22 januari 2022

Daydiscounter

2 min read
Microsoft Office 2021

De opvolger van Office 19, Microsoft 2021 Office is nu beschikbaar. De Microsoft Office 2021 kan je nu kopen voor de PC zonder een abonnement af te sluiten. Wanneer je de eenmalige betaling hebt voltooid, ontvang je een activatie code in de opgegeven mail. In deze mail vind je de activitatiecode, de download link en een handleiding. Via deze manier heb je een levenslange eenmalige activering van je Microsoft Office 2021 pakket en geen maandelijks abonnement.

Het Microsoft Office Pakket 2021 is beschikbaar in meerdere talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Let op! Wanneer je besluit om geen abonnement af te sluiten, maar een eenmalige licentie aanvraagt, kan je de Microsoft Office 2021 installeren op 1 laptop of computer. De levertijd van het Microsoft Office 2021 is 1 werkdag.

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021 pakket

De Microsoft Officie 2021 is de opvolger van de Microsoft Officie 2019. Het volledige pakket is een verzameling van de populaire Office-programma’s en bevat; Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft Outlook, Microsoft Teams en Microsoft OneNote. Je kan productiever en sneller te werk gaan met deze nieuwe Microsoft Office 2021 versie. In de Microsoft Office 2021. Kan je onder andere documenten snel en eenvoudig lokaal opslaan of bijvoorbeeld in de cloud opslaan, bijvoorbeeld in OneDrive.

Voordelen Microsoft Office 2021 pakket

Het Microsoft Office Pakket 2021 heeft verschillende voordelen. Voorbeelden van voordelen in het algemeen is de visuele opfrissing, verbeterde prestaties en de schetsstijl omlijning optie wanneer je gebruik wilt maken van de vormen. Voor Microsoft PowerPoint kan je nu de diavoorstelling opnemen op video. Voor Microsoft Outlook kan je nu de e-mailvertaling voor meer dan 70 verschillende zalen ondersteuningen. Ook heb je de mogelijkheid om aantekeningen te maken bij e-mailafbeeldingen met je vinger, pen of muis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *