3 december 2021

Zelf linkbuilding uitbesteden

2 min read
Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is in de loop van de jaren erg gegroeid en is tot de dag van vandaag erg populair onder veel bedrijven. Vroeger rond de tijd 2009 was het eenvoudig om deze strategie zelf toe te passen en alles zelf te doen rond om deze techniek. Dit kwam doordat er weinig tot geen regels zaten aan de seo teksten, in tegenstelling tot nu. Tegenwoordig zitten er veel regels aan hoe de teksten opgesteld moeten zijn. Maar niet alleen de teksten, alles om deze strategie is tegenwoordig voor velen te veel om alleen te doen.  Je kan er voor kiezen om deze techniek door een bedrijf te laten doen, of je kan het zelf doen. 

Linkbuilding uitbesteden

Hoe gaat het?

Als je graag zelf de touwtjes in handen neemt en je wilt door middel van jou kennis jouw bedrijf omhoog helpen, kan dat natuurlijk! Dit kan door middel van linkbuilding, er wordt veel gezegd dat dit teveel werk is voor een ondernemer. Het kost ook tijd dat klopt zeker maar je als je de nodige kennis hebt en tijd er voor vrij maakt, kan je dit zeker zonder gespecialiseerd bedrijf toepassen. Als eerste is het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt voor jezelf wat er moet gebeuren en hoe je dit gaat doen. Begin met het schrijven van goede content en let op de seo regels. 

Wat is een linkprofiel?

Als je zelf begint met linkbuilding voor je eigen onderneming is het belangrijk dat je linkprofiel controleert. Een linkprofiel is een plek waar al de inkomende links binnenkomen, de kliks van de linkjes dus. Als je een goed linkprofiel hebt betekend het dat de autoriteit hoog is, wat dus een goed teken is! Hoe meer er in je linkprofiel staat hoe beter de verloop van de strategie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *